dea-immo-clé-sur-porte-modèle-villa
DEA-Immo-maisons-clé-sur-porte-modèle-4-façades
dea-immo-clé-sur-porte-modèle-maison-cuisine
dea-immo-cle-sur-porte-realisation-maison
dea-immo-clé-sur-porte-maison-témoin
dea-immo-clé-sur-porte-modèle-maison-cuisine
DEA-Immo-maisons-clé-sur-porte-modèle-inspiration
DEA-Immo-maisons-clé-sur-porte-modèle-villa
dea-immo-clé-sur-porte-modèle-maison-témoin
dea-immo-clé-sur-porte-modèle-villa
dea-immo-clé-sur-porte-modèle-villa
dea-immo-clé-sur-porte-modèle-maison-témoin

Uw sleutelklare huis vanaf 1150€/m2

Heeft u inspiratie nodig of weet u al precies hoe uw toekomstige woning eruit komt te zien ? Pas onze modellen aan en laat ons het huis creëren dat bij u past.

DEA-immo-entreprise-construction-icone-fondationsDEA-immo-entreprise-construction-icone-briquesDEA-immo-entreprise-construction-icone-menuiserieDEA-immo-entreprise-construction-icone-maisonDEA-immo-entreprise-construction-icone-clé-sur-porte

Wat houdt sleutelklare bouw in?

DEA Immo bouwt uw sleutelklare woning in België en begeleidt u tijdens alle belangrijke fasen van de bouw van uw woning.

DEA-immo-entreprise-construction-icone-fondations

Voorbereiding van de site

Afhankelijk van de toestand van uw grond, zullen wij verschillende voorbereidingen en aanpassingen moeten doen alvorens met de werkzaamheden te beginnen.

Dit kan betrekking hebben op uw grond : het verwijderen van bestaande vegetatie, het egaliseren van het grond of de voorbereiding van het werk (installatie van de omheining van het terrein, toegang voor vrachtwagens en arbeiders,...).

DEA-immo-entreprise-construction-icone-briques

Grondslagen

Een stevige fundering is essentieel voor de stabiliteit en duurzaamheid van het gebouw.

De eerste stap is het analyseren van uw bodem en de kenmerken ervan. Zo kunnen we een gat graven met de grootte en diepte die nodig zijn om de structuur te ondersteunen.

Vervolgens zullen onze experts de bodem nivelleren en verdichten om een stevige en stabiele basis te vormen waarop de funderingen kunnen worden gelegd. Afhankelijk van uw bodemtype worden uw funderingen van staal of beton gemaakt.

Nu uw fundering is geplaatst, isoleren wij de constructie om warmteverlies en vochtproblemen te voorkomen. We zullen ook zorgen voor een drainagesysteem rond de fundering.

DEA-immo-entreprise-construction-icone-menuiserie

Metselwerk, timmerwerk & dakbedekking

De volgende stappen zijn de bouw van de dragende muren, de installatie van het geraamte en de installatie van het dak, die deel uitmaken van de structurele werkzaamheden.

Dragende muren ondersteunen de structuur van het gebouw en zorgen ervoor dat de lasten over de hele constructie worden verdeeld. Er zijn verschillende soorten dragende muren, waaronder muren van betonblokken, bakstenen muren, stenen muren, houten muren, enz. De keuze van het type muur hangt af van de bijzonderheden van uw project en uw esthetische voorkeuren.

Zodra we de bouw van de dragende muren hebben voltooid, kunnen we het geraamte en het dak van uw gebouw installeren. Ook hier kunnen verschillende materialen worden gebruikt, afhankelijk van de beperkingen en behoeften van uw project. Vertrouw op ons team van deskundigen om de meest geschikte oplossingen voor uw structuur te leveren.

DEA-immo-entreprise-construction-icone-maison

Afwerking

Afwerkingswerkzaamheden omvatten alle afwerkingswerkzaamheden die nodig zijn om het gebouw bewoonbaar te maken, zoals isolatie, het leggen van vloer- en wandbekleding, het plaatsen van deuren en ramen, het aanbrengen van sanitair en het installeren van verwarmings-, ventilatie- en elektrische systemen. Dit omvat isolatie, het leggen van vloer- en muurbekleding, het installeren van deuren en ramen, het aanbrengen van sanitair en het installeren van verwarming, ventilatie en elektrische systemen.

Er zijn veel van deze taken en ze zullen het grootste deel van uw werk in beslag nemen. Voor elke specialiteit hebben wij een toegewijd team van deskundigen. Onder onze 60 medewerkers bevinden zich deskundige elektriciens, timmerlieden, loodgieters, verwarmingsmonteurs, stukadoors, enz. om de hoogste kwaliteit van onze installaties te garanderen.

DEA-immo-entreprise-construction-icone-clé-sur-porte

De sleutels overhandigen

Het werk is klaar en uw huis is klaar om u te verwelkomen. Ons team van deskundigen, uw werfleider en uw architect komen opnieuw samen om zich ervan te vergewissen dat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd volgens het bestek en de plannen.

Daarna volgt de voorlopige oplevering, wanneer u uw woning betrekt. Minstens een jaar later vindt de definitieve oplevering plaats, die uw volledige tevredenheid over het project markeert.

Hoeveel kost het om uw huis te bouwen ?

Neem contact op met ons team om de prijs van uw werk te evalueren. Wij sturen u snel een gedetailleerde offerte voor uw project.

dea-immo-clé-sur-porte-process-devis
dea-immo-logo-partenaire-nikodea-immo-logo-partenaire-dewaltdea-immo-logo-partenaire-fermacelldea-immo-logo-partenaire-makitadea-immo-logo-partenaire-swisspordea-immo-logo-partenaire-big-matdea-immo-logo-partenaire-derbigumdea-immo-logo-partenaire-ursadea-immo-logo-partenaire-nikodea-immo-logo-partenaire-dewaltdea-immo-logo-partenaire-fermacelldea-immo-logo-partenaire-makitadea-immo-logo-partenaire-swisspordea-immo-logo-partenaire-big-matdea-immo-logo-partenaire-derbigumdea-immo-logo-partenaire-ursa

Wat zijn de voordelen van het werken met een sleutelklaar bedrijf ?

Werken met een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf heeft vele voordelen, waardoor u uw project met een gerust hart kunt uitvoeren, met de garantie van een kwaliteitsresultaat dat aan uw verwachtingen voldoet.

DEA-immo-entreprise-construction-icone-garantie

Vereenvoudigd projectbeheer

U hebt slechts één contactpersoon voor uw hele project, wat het beheer van uw site vereenvoudigt. U vermijdt de problemen en vertragingen die zich kunnen voordoen wanneer u met verschillende bedrijven werkt.

DEA-immo-entreprise-construction-icone-prix

Kostenbeheersing

Met DEA Immo krijgt u vanaf het begin van uw project een volledige en nauwkeurige raming. Zo vermijdt u onaangename verrassingen en mogelijke budgetoverschrijdingen.

DEA-immo-entreprise-construction-icone-délai

Deadlines halen

Wij verbinden ons ertoe nauwkeurige bouwtermijnen (maximaal 6 maanden) te respecteren. Zo kunt u uw verhuizing in alle rust plannen.

DEA-immo-entreprise-construction-icone-sur-mesure

Project op maat

Wij bouwen het huis van uw dromen, aangepast aan uw behoeften en uw budget. U kunt uw huis personaliseren volgens uw wensen, waarbij u kunt vertrouwen op onze experts om u te adviseren over de meest geschikte oplossingen voor uw ruimte.

DEA-immo-entreprise-construction-icone-qualité

Kwaliteit van de constructie

Wij zijn gespecialiseerd in woningbouw. Daarom hebben wij de expertise en vaardigheden om kwaliteitsprojecten op te leveren die voldoen aan de huidige normen.

DEA-immo-entreprise-construction-icone-assurance

Garanties

De uitgevoerde werkzaamheden zijn gedekt door garanties, wat u gemoedsrust geeft. In geval van een probleem hebt u minstens een jaar vanaf de datum van voorlopige oplevering om ons bedrijf op de hoogte te brengen, dat de nodige herstellingen zal uitvoeren.

Vertrouw uw project toe aan bouwexperts

Al meer dan 10 jaar helpen onze 60 medewerkers, experts in de bouwsector, klanten met hun droomproject. Omdat elk vak uniek is, hebben we experts voor elke fase van uw project. Timmerlui, schrijnwerkers, loodgieters, stukadoors en vele anderen creëren samen uw huis op maat.

U kunt op ons rekenen om uw project op tijd af te ronden, binnen het budget en met de beste bouwmaterialen.

dea-immo-cle-sur-porte-plan-3D-maison
dea-immo-cle-sur-porte-plan-3D

Uw tijd is kostbaar

Als u een beroep doet op een bouwbedrijf, is dat met de bedoeling uw werk toe te vertrouwen aan experts die u met een gerust hart kunt vertrouwen. De bouw van uw woning is een groot project dat al heel wat investeringen vergt. Daarom willen wij u zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

Door samen te werken met DEA Immo werkt een heel team van experts voor u en zorgt ervoor dat uw bouw van de hoogste kwaliteit is.

Uw projectmanager is uw belangrijkste contactpersoon om de communicatie te vergemakkelijken en uw tijd te besparen. Hij zal ervoor zorgen dat er gedurende het hele project naar uw behoeften wordt geluisterd en dat deze worden gerespecteerd. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is de keuze van uw vloer en de kleur van uw muren. Wij zorgen voor de rest !

Ontdek onze huidige projecten

Ontdek onze nieuwste sleutelklare constructies op basis van onze inspirerende modellen.

Huis bouwen in Zaventem

Budget : 200 000€

De solide funderingen zijn gelegd en vormen een stabiele basis voor de structuur. De muren zijn opgetrokken, de balken geïnstalleerd en de vloeren gebouwd. Het dak biedt optimale bescherming tegen de elementen. Binnen geeft de onberispelijke afwerking elke kamer karakter, met elegante vloerbedekkingen, goed ontworpen scheidingswanden en hoogwaardige elektrische en sanitaire installaties. Buiten is de ruimte zorgvuldig aangelegd om plaats te bieden aan het zwembad, waardoor een aantrekkelijke en gezellige omgeving is ontstaan.

icone-check-list
Deadlines halen
icone-check-list
Deskundig advies
icone-check-list
Kwaliteitsmaterialen
icone-check-list
Project op maat

Huis bouwen in Vilvoorde

Budget : 200 000€

Dit project begon met het voorbereiden van het terrein en het leggen van de funderingen, die een stevige basis vormden voor de structuur. Daarna kwamen de structurele werkzaamheden, zoals het optrekken van de muren, het installeren van de balken en het maken van de vloeren. Toen de hoofdstructuur klaar was, begon de afwerking, waaronder het leggen van het dak, de buiten- en binnenbekleding en het installeren van de elektrische en sanitaire voorzieningen.

icone-check-list
Deadlines halen
icone-check-list
Deskundig advies
icone-check-list
Kwaliteitsmaterialen
icone-check-list
Project op maat
icone-slider-left
icone-slider-right
dea-immo-plan-architecte-construction-cle-sur-porte

U hebt vragen, wij hebben antwoorden

Als u geen bouwkundige bent, hebt u waarschijnlijk veel vragen. Hier vindt u onze antwoorden op de meest gestelde vragen.

Heb je een catalogus van modellen ?

DEA-Immo-construction-icone-flèche-bas

Ja, we hebben een catalogus met modellen voor alle stijlen en budgetten. Hiermee kunt u snel een concreet idee krijgen van uw project en een bestaande constructie gebruiken als basis om het huis van uw dromen te creëren. Al onze modellen zijn 100% aanpasbaar. Vraag nu onze catalogus aan en begin met het aanpassen van het huis van uw keuze !

Wat is de energieprestatie (EPB) van uw gebouwen ?

DEA-Immo-construction-icone-flèche-bas

Wij optimaliseren onze woningontwerpen altijd voor een optimale energiescore, maar dit varieert afhankelijk van uw installatie-eisen. Het type verwarmingssysteem dat u kiest, kan bijvoorbeeld van invloed zijn op uw EPB-score. Goed om te weten : wanneer u uw bouwvergunning krijgt, zal de gemeente u informeren over bepaalde eisen met betrekking tot uw isolatietype en EPB.

Hoe lang duurt het om een huis te bouwen ?

DEA-Immo-construction-icone-flèche-bas

Voor een standaard huis (maximaal 150 m2) is onze bouwtijd maximaal 6 maanden. Dit geeft u al een idee van hoe lang het duurt om een huis te bouwen. Buiten deze afmetingen kunnen we geen exact cijfer geven, maar we zetten ons in om uw project zonder vertraging op te leveren. Dit is een van onze belangrijkste verplichtingen tegenover onze klanten.

Wat zijn de kosten van uw constructies per m2 ?

DEA-Immo-construction-icone-flèche-bas

De kosten van onze constructies variëren tussen 1150€ en 1400€/m2. Onze prijzen zijn zeer competitief en ons werk is van de hoogste kwaliteit. Een samenwerking met DEA Immo kost u gemiddeld 80.000€ minder dan met een ander sleutel-op-de-deur bouwbedrijf.

Ik heb geen architect, kan ik met DEA Immo werken ?

DEA-Immo-construction-icone-flèche-bas

Ja, DEA Immo brengt u in contact met één van onze 3 vertrouwde architecten. Goed nieuws : de diensten van onze architecten zijn goedkoper dan het gemiddelde op de markt.

Ik heb een eigen architect, kan ik met DEA Immo werken ?

DEA-Immo-construction-icone-flèche-bas

Ja, we kunnen met uw architect samenwerken. Wij willen flexibel blijven om het beheer van uw project voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Onze deskundige architecten zijn altijd beschikbaar indien nodig.

Bouwt u ook gebouwen ?

DEA-Immo-construction-icone-flèche-bas

Ja, onze bouwprofessionals zijn gespecialiseerd in sleutelklare bouw voor alle soorten constructies, van huizen tot appartementencomplexen.

Nog andere vragen ?

Neem contact op met onze experts, zij helpen u graag.

Uw gedetailleerde offerte in minder dan een week