Een team van toegewijde experts

DEA Immo is een bouwbedrijf dat ontstaan is door de vereniging van verschillende ervaren onderaannemers op het gebied van de bouw in België. Met meer dan 10 jaar ervaring besloten we onze krachten te bundelen om een professionele en kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden tegen een prijs die ver onder het marktgemiddelde ligt.

dea-immo-entreprise-construction-cle-sur-porte-equipe-ouvriers

Hoe is DEA Immo ontstaan ?

Ons verhaal begint met een jarenlange ervaring als onderaannemer voor grote spelers in de Belgische bouwsector. We merkten dat de eindprijzen voor de klanten vaak te hoog waren, vooral door het grote aantal tussenpersonen. Als bouwers die rechtstreeks met architecten werkten, besloten we DEA Immo op te richten om kwaliteitsvolle bouwdiensten aan te bieden tegen een meer betaalbare prijs.

DEA-immo-entreprise-construction-icone-experts

10 jaar

ervaring
DEA-immo-entreprise-construction-icone-délai

1000 +

afgeronde projecten
DEA-immo-entreprise-construction-icone-bâtiments

60 +

werknemers
DEA-immo-entreprise-construction-icone-experts

1150 €

per m2
DEA-Immo-maisons-clé-sur-porte-modèle-inspiration
DEA-Immo-maisons-clé-sur-porte-modèle-4-façades
DEA-Immo-maisons-clé-sur-porte-modèle-villa
dea-immo-plan-architecte-construction-cle-sur-porte
dea-immo-clé-sur-porte-process-chantier

Waarom met ons werken ?

Wij onderscheiden ons van andere bouwbedrijven door ons vermogen om een professionele service te bieden tegen concurrerende prijzen. Terwijl het marktgemiddelde in België meer dan 2000€/m2 meter bedraagt, bieden wij onze diensten aan vanaf 1150€/m2. Wij richten ons op de bouw van sleutelklare woningen en de uitvoering van de ruwbouw.

Bij DEA Immo zijn we gepassioneerd over ons werk en zetten we ons in om kwaliteitswoningen te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. We zijn er trots op dat we nauw met onze klanten samenwerken en hen helpen hun woondromen binnen hun budget te verwezenlijken. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, professioneel en betaalbaar bouwbedrijf voor uw bouwproject, dan zijn wij de perfecte oplossing voor u.

100 %
Tevredenheid
60 +
Werknemers
dea-immo-clé-sur-porte-process-réception

Ontdek onze huidige projecten

Ontdek onze nieuwste sleutelklare constructies op basis van onze inspirerende modellen.

Huis bouwen in Zaventem

Budget : 200 000€

De solide funderingen zijn gelegd en vormen een stabiele basis voor de structuur. De muren zijn opgetrokken, de balken geïnstalleerd en de vloeren gebouwd. Het dak biedt optimale bescherming tegen de elementen. Binnen geeft de onberispelijke afwerking elke kamer karakter, met elegante vloerbedekkingen, goed ontworpen scheidingswanden en hoogwaardige elektrische en sanitaire installaties. Buiten is de ruimte zorgvuldig aangelegd om plaats te bieden aan het zwembad, waardoor een aantrekkelijke en gezellige omgeving is ontstaan.

icone-check-list
Deadlines halen
icone-check-list
Deskundig advies
icone-check-list
Kwaliteitsmaterialen
icone-check-list
Project op maat

Huis bouwen in Vilvoorde

Budget : 200 000€

Dit project begon met het voorbereiden van het terrein en het leggen van de funderingen, die een stevige basis vormden voor de structuur. Daarna kwamen de structurele werkzaamheden, zoals het optrekken van de muren, het installeren van de balken en het maken van de vloeren. Toen de hoofdstructuur klaar was, begon de afwerking, waaronder het leggen van het dak, de buiten- en binnenbekleding en het installeren van de elektrische en sanitaire voorzieningen.

icone-check-list
Deadlines halen
icone-check-list
Deskundig advies
icone-check-list
Kwaliteitsmaterialen
icone-check-list
Project op maat
icone-slider-left
icone-slider-right
dea-immo-plan-architecte-construction-cle-sur-porte

Uw gedetailleerde offerte in minder dan een week