Uw sleutelklare woning vanaf 125 000€

DEA-immo-entreprise-construction-icone-devis-gratuit
gedetailleerde offerte
DEA-immo-entreprise-construction-icone-maison
inspiratie modellen
DEA-immo-entreprise-construction-icone-experts
deskundig advies

Welkom bij DEA Immo ! Onze missie is het bouwen van het huis van uw dromen. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van sleutel-op-de-deur woningen en structureel werk, in heel België.

Wij bouwen uw droomhuis overal in België

Een huis bouwen is de droom van veel huishoudens en u staat op het punt de uwe te verwezenlijken. Gefeliciteerd! Dit is het begin van een onvergetelijk avontuur.

U bent zeker op zoek naar een betrouwbare partner voor de bouw van uw huis. Vertrouw ons de bouw van uw sleutelklare woning toe en leef uw project met een gerust hart.

dea-immo-logo-partenaire-bnp-paribas-fortis
Zij vertrouwen ons
dea-immo-entreprise-construction-cle-sur-porte-belgique
DEA-immo-entreprise-construction-icone-experts

Experts luisteren

Communicatie is een kernwaarde in onze uitwisselingen.
DEA-immo-entreprise-construction-icone-délai

Deadlines halen

Wij bouwen uw huis in maximaal 6 maanden.
DEA-immo-entreprise-construction-icone-prix

Concurrerende prijzen

Vanaf 1150€/m2. U zult nergens anders een betere prijs vinden.
DEA-immo-entreprise-construction-icone-devis-gratuit

Gratis offerte

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerde offerte.

De belangrijkste fasen van uw project

Voorstudie & Offerte

Na onze ontmoeting komen de architect en onze projectleider samen om uw project grondig te bestuderen. Wij brengen een gedetailleerde offerte uit voor de bouw van uw huis.

01
dea-immo-clé-sur-porte-process-rencontre
dea-immo-clé-sur-porte-process-devis
02

Administratie & Samenwerking

Als u nog geen stedenbouwkundige vergunning heeft, helpt onze administratieve dienst u bij de voorbereiding van uw dossier. Wij zorgen voor een goede communicatie tussen alle bij uw project betrokken partijen.

Bouwplaats

We starten de bouw van uw huis ! Uw projectmanager is uw aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden. Hij luistert naar u en adviseert u over alle belangrijke fasen van uw project.

03
dea-immo-clé-sur-porte-process-chantier
dea-immo-clé-sur-porte-process-réception
04

Ontvangst & Follow-up

Onze directeur overhandigt de sleutels van uw huis. Wij passen de Breyne-wet op al onze bouwplaatsen en garanderen de duurzaamheid van onze gebouwen.

Hoeveel kost het om uw huis te bouwen ?

Neem contact op met ons team om de prijs van uw werk te evalueren. Wij sturen u snel een gedetailleerde offerte voor uw project.

dea-immo-clé-sur-porte-process-devis

Ontdek onze huidige projecten

Ontdek onze nieuwste sleutelklare constructies op basis van onze inspirerende modellen.

Huis bouwen in Zaventem

Budget : 200 000€

De solide funderingen zijn gelegd en vormen een stabiele basis voor de structuur. De muren zijn opgetrokken, de balken geïnstalleerd en de vloeren gebouwd. Het dak biedt optimale bescherming tegen de elementen. Binnen geeft de onberispelijke afwerking elke kamer karakter, met elegante vloerbedekkingen, goed ontworpen scheidingswanden en hoogwaardige elektrische en sanitaire installaties. Buiten is de ruimte zorgvuldig aangelegd om plaats te bieden aan het zwembad, waardoor een aantrekkelijke en gezellige omgeving is ontstaan.

icone-check-list
Deadlines halen
icone-check-list
Deskundig advies
icone-check-list
Kwaliteitsmaterialen
icone-check-list
Project op maat

Huis bouwen in Vilvoorde

Budget : 200 000€

Dit project begon met het voorbereiden van het terrein en het leggen van de funderingen, die een stevige basis vormden voor de structuur. Daarna kwamen de structurele werkzaamheden, zoals het optrekken van de muren, het installeren van de balken en het maken van de vloeren. Toen de hoofdstructuur klaar was, begon de afwerking, waaronder het leggen van het dak, de buiten- en binnenbekleding en het installeren van de elektrische en sanitaire voorzieningen.

icone-check-list
Deadlines halen
icone-check-list
Deskundig advies
icone-check-list
Kwaliteitsmaterialen
icone-check-list
Project op maat
icone-slider-left
icone-slider-right
dea-immo-plan-architecte-construction-cle-sur-porte

U hebt vragen, wij hebben antwoorden

Als u geen bouwexpert bent, hebt u waarschijnlijk veel vragen. Hier vindt u onze antwoorden op de meest gestelde vragen.

Heb je een catalogus van modellen ?

DEA-Immo-construction-icone-flèche-bas

Ja, we hebben een catalogus met modellen voor alle stijlen en budgetten. Hiermee kunt u snel een concreet idee krijgen van uw project en een bestaande constructie gebruiken als basis om het huis van uw dromen te creëren. Al onze modellen zijn 100% aanpasbaar. Vraag nu onze catalogus aan en begin met het aanpassen van het huis van uw keuze !

In welke regio's werkt u ?

DEA-Immo-construction-icone-flèche-bas

Wij werken in heel België, maar niet alleen ! Wij voeren ook bouwwerken uit in Duitsland en Luxemburg. Waar uw terrein zich ook bevindt, DEA Immo komt naar u toe.

Kan ik mijn elektricien of loodgieter gebruiken ?

DEA-Immo-construction-icone-flèche-bas

Ja, we zijn flexibel ! Als u iemand kent die u kunt vertrouwen om een deel van uw werk te doen, zal ons team zich volledig aanpassen aan uw behoeften. Wij stemmen onze planning met uw contactpersoon af en integreren hem in het project. Natuurlijk garanderen wij alleen het werk van onze bouwkundigen. Doe dus een beroep op professionals die u kunt vertrouwen.

Wat is de Breyne-wet ?

DEA-Immo-construction-icone-flèche-bas

De wet Breyne heeft tot doel de klanten te beschermen tijdens bouwwerkzaamheden. Onder deze wetten vindt u de oplevering in 2 fasen die wij op al onze projecten toepassen. Wanneer uw huis klaar is om u te verwelkomen, begint de voorlopige oplevering. Deze periode duurt minstens een jaar en geeft u de zekerheid dat er geen verborgen schroeven of problemen zijn. Daarna volgt de definitieve oplevering, die uw volledige tevredenheid over uw project markeert. Goed nieuws : wij hebben momenteel een klantentevredenheid van 100%.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden ?

DEA-Immo-construction-icone-flèche-bas

Bij onze eerste ontmoeting ontvangt u een gedetailleerde prijsopgave, ingedeeld naar de belangrijkste fasen van uw project. De betalingsvoorwaarden volgen dit model, dat wil zeggen dat u betaalt naarmate het project vordert. Het volledige bedrag moet worden betaald voordat de sleutels worden overhandigd.

Nog andere vragen ?

Neem contact op met onze experts, zij helpen u graag.

Uw gedetailleerde offerte in minder dan een week